5 aşamalı su filtreleme
Kirlilikleri azaltır - mineralleri korur! (kalsiyum, magnezyum)
1. Ekstra ince filtre tabaka, eski borulardan gelebilecek iri parçacıkları engeller.
2. Güçlü iyon değiştirici tabaka, kurşun gibi metalleri azaltır.
3. Hindistan cevizi kabuklarından üretilen doğal mikrokarbonlar:
- koku ve tadı bozan maddeleri azaltır (ör. klor)
- doğal, taze su tadı sağlar
- herbisit, pestisit ve farmasötik izlerini (ibuprofen gibi) azaltır*
4. Yüksek performanslı ek filtre örgüsü, 60 µm'den büyük partikülleri tutar.
5. Mikrofiltrasyon membranı, %99,99 bakterileri (lejyonella gibi) ve 0,5 µm*’den büyük ince mikro parçacıkları azaltır.
*musluk suyunda mevcutsa